Xapp, gevestigd aan Ruitenborghstraat 71, 7721 BC Dalfsen, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

xapp.nl
kindercasting.nl
Ruitenborghstraat 71
7721 BC
Dalfsen
0529430249

Bjorn Zillen en Ria Kroon zijn de Functionarissen Gegevensbescherming van Xapp. Hij/zij zijn te bereiken via info@xapp.nl

Persoonsgegevens die wij verwerken

Xapp verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt.
Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:
– Voor- en achternaam
– Geslacht
– Geboortedatum
– Adresgegevens
– Telefoonnummer
– E-mailadres
– Bankrekeningnummer
– Overige persoonsgegevens die u actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch
– Gegevens over uw activiteiten op onze website via Google analytics
– Internetbrowser en apparaat type via Google analytics
– IP-adres

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Xapp verwerkt de volgende bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens van u:
– burgerservicenummer (BSN), dit alleen bij het aanmaken van een profiel op Xapp Kindercasting

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Xapp verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
– U de mogelijkheid te bieden een account aan te maken
– U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
– Het afhandelen van uw betaling of vergoeding
– Verzenden van onze nieuwsbrief
– Xapp analyseert uw gedrag op de website via google analytics om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op uw voorkeuren.

Geautomatiseerde besluitvorming

Xapp neemt op basis van geautomatiseerde verwerkingen geen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Xapp) tussen zit.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Xapp bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:

(Categorie)
Gegevens m.b.t. Workshop/fotoshoot:
persoonsgegevens > Bewaartermijn > 2 jaar
Adres > Bewaartermijn > 2 jaar
Reden: incidenteel contact opnemen voor een castingopdracht of nieuwsbrief
Gemaakte foto’s in het kader van de fotoshoot > Bewaartermijn > onbeperkt Reden toekomstige zending op verzoek van ouders
Reden: incidenteel contact opnemen voor een castingopdracht of nieuwsbrief

gegevens m.b.t. profiel Xapp kindercasting
persoonsgegevens > Bewaartermijn > tot een kind wordt uitgeschreven
Adres > Bewaartermijn > tot een kind wordt uitgeschreven
Profielgegevens > Bewaartermijn > tot een kind wordt uitgeschreven

Delen van persoonsgegevens met derden

Xapp verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.
Bij een casting-opdracht worden contactgegevens aan de opdrachtgever verstrekt i.v.m. het aanvragen van de ontheffing kinderarbeid.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Xapp gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van uw computer, tablet of smartphone. Xapp gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die uw surfgedrag bijhouden voor zoekmachineoptimalisatie.

U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Xapp en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.

U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@xapp.nl.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek.

Xapp wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Xapp neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via info@xapp.nl

Foto’s gemaakt tijdens activiteiten van Xapp

Tijdens de uitvoering van een activiteit (bijvoorbeeld een workshop of castingopdracht) kunnen er foto’s gemaakt worden voor promotionele doeleinden van alle onderdelen van Xapp (Zomerkampen, jeugdtheaterscholen, kindercasting).

Xapp KinderCasting kindercasting- en kindermodellenbureau gespecialiseerd in het casten, regisseren, begeleiden van kinderen voor film, televisie, theater en grote evenementen. kindermodellen. Nederland en België