Xapp Kindercasting

Xapp KinderCasting is een castingbureau en modellenbureau met kinderen uit Nederland en Vlaanderen. Kinderen van Xapp kunnen worden ingezet voor televisie, films, theater, radio, evenementen en modellenwerk. Daarnaast verzorgen wij begeleiding van de kinderen op de set.

Kind inschrijven

Ondanks dat wij beschikken over een omvangrijk bestand, zijn we altijd op zoek naar nieuw talent. Wanneer u denkt dat uw kind een goede aanvulling is op ons bestand, kunt u een inschrijfformulier invullen.

Het inschrijven van kinderen in onze database is tijdelijk gestopt omdat er gewerkt wordt aan een nieuwe website en database. Dit doen wij zorgvuldig, het kost tijd, eind april 2024 is het weer mogelijk een nieuwe inschrijving te doen. Houd onze onze facebookpagina’s in de gaten voor eventuele oproepjes: facebook.com/KinderCasting/ en facebook.com/Xapp.kindercasting/

Xapp biedt verschillende mogelijkheden om meer te leren op het gebied van acteren en presenteren. En kinderen die we hebben leren kennen, kunnen we gerichter voorstellen aan onze producenten. Er zijn verschillende mogelijkheden. We bieden workshops aan, volg les bij onze Jeugdtheaterschool Utrecht of Jeugdtheaterschool Zwolle, er zijn fotoshoots en complete zomerkampen met verschillende thema’s.