Castingworkshopdag van Xapp KinderCasting.

Xapp verzorgt een speciale castingworkshop voor alle kinderen van 7 t/m 14 jaar. Heb je altijd al meer willen weten over het werken bij film, televisie of theater? Wil je goed voorbereid op een auditie willen verschijnen? En wil je de mensen achter Xapp Kindercasting ontmoeten? Dan is de Xapp Castingworkshop precies wat je zoekt.

Tijdens de Castingworkshop volg je vier verschillende workshops.
Bij de Auditietraining krijg je alle tips en trucs te weten die je helpen zelfverzekerd en goed voorbereid op een auditie te verschijnen. Zo hoef je nooit meer achteraf te denken: ‘Had ik maar.”

Tijdens de twee workshops Theater-acteren en Camera-acteren werken ervaren docenten samen met jou aan korte dialogen en scènes uit filmscripts. Ligt jouw talent bij Theater-acteren en zien we jou op het podium terug? Past naturel spel voor de camera beter bij jou? Of misschien wel allebei.

Bij Podiumvaardigheden en Presentatie geven we je tips en trucs om je beter te presenteren. Denk daarbij aan het voordragen van een tekst, een flitsende korte dans of misschien kies je liever voor zang? Aan jou de keuze! Je bereidt thuis een korte presentatie voor, waar we samen mee aan de slag gaan.

Docenten

De workshops worden gegeven door een afwisselend team van ervaren, enthousiaste docenten, ieder met hun eigen vakgebied en met ervaring in het werken met kinderen.

Foto’s

Tijdens een Castingworkshop kan je ook foto’s laten maken. We maken een serie naturel portretfoto’s van je. Jij leert ondertussen wat je bij een officiële opdracht-fotoshoot kunt verwachten. Binnen enkele werkdagen na afloop van de workshop ontvang je een bestand met minimaal 50 foto’s, rechtenvrij, thuisgestuurd. Gebruik deze foto’s voor jezelf of voor een inschrijving bij een castingbureau!

Data & kosten

De eerstvolgende Xapp Castingworkshop wordt bekend gemaakt op de nieuwe website.

De kosten van een compleet verzorgde dag, inclusief lunch en versnaperingen en een herinnering na afloop bedragen € 95,-. De fotoshoot kost, in combinatie met een castingworkshop, slechts € 50,- extra.

Inschrijfformulier Castingworkshop.

Pagina 1 van 4
Kies een optie: Castingworkshop met of zonder fotoshoot of alleen een fotoshoot.

Selecteer een datum en locatie

Kies een datum en locatie
Kies een datum en locatie

Mailadres van een ouder of verzorger

Vlak voor de castingworkshop / fotoshoot zal het betreffende bedrag worden afgeschreven.

De betaling doet u het liefst meteen.

Zie voor meer informatie hierover ons privacybeleid.

Om misverstanden te voorkomen vragen wij u akkoord te gaan met onze voorwaarden en ons privacybeleid te lezen. Neem gerust contact op als u hierover vragen of opmerkingen heeft.