De fotoshoot van Xapp KinderCasting.

Mooie foto’s zijn het visitekaartje van uw kind bij onze opdrachtgevers. Maar ook ouders en grootouders genieten van professionele foto’s van hun (klein-)kinderen.

De individuele fotoshoot van Xapp Kindercasting is een uitgelezen kans om tegen een aantrekkelijk tarief digitale foto’s van uw kind (4-18 jaar) te laten maken. Een fotoshoot duurt ongeveer twintig minuten en resulteert in minimaal 25 professionele foto’s. Natuurlijk is het mogelijk om tussentijds om te kleden of te kiezen voor een andere haarstijl. Verder is het mogelijk om aan het einde van de shoot met een broertje of zusje op de foto te gaan.

U kiest zelf waar u de foto’s voor wilt gebruiken: een aanvulling van het profiel op Xapp Kindercasting, een mooie foto aan de wand of misschien heeft u een ander idee.

Xapp kindercasting

Data en locatie Xapp fotoshoot

– zaterdag 27 oktober 2018, Utrecht
– zaterdag 8 december 2018, Zwolle

– zaterdag 23 februari 2019, Utrecht
– zaterdag 4 mei 2019, Zwolle

 

Kosten

De kosten bedragen € 65,- voor een fotoshoot van ongeveer twintig minuten U ontvangt binnen enkele werkdagen een link waarmee u minimaal 50 foto’s in een hoge resolutie en zonder storende logo’s kunt downloaden. Tijdens deelname aan de Castingworkshop fotograferen we tegen sterk gereduceerd tarief.

Wilt u met meerdere kinderen tegelijk een fotoshoot boeken of een shoot op een andere dan bovengenoemde data: neem dan even contact op voor de mogelijkheden.

Inschrijfformulier Fotoshoot