Bijwerken profiel

Kinderen groeien en varanderen. Het profiel van uw kind in onze database moet actueel gehouden worden. Via deze pagina kunt u inloggen en de gegevens en foto’s actualiseren. Doe dit in elk geval één keer per jaar.

Nieuwe database.

Achter de schermen wordt gewerkt aan een nieuwe database-structuur. Voorlopig wordt de bestaande database op secure.kindercasting.com nog gebruikt.

Update het profiel

via secure.kindercasting.com

Bijwerken van het profiel gaat via via onze database op secure.kindercasting.com.

Aantal foto’s

Wij hebben bij een update minimaal 4 nieuwe foto’s nodig.

Foto’s bijwerken

Recente gegevens in het profiel va uw kind zijn belangrijk. Bij kinderen van 3-10 jaar moeten elk half jaar de foto’s door u worden vervangen. Voor kinderen van 11-18 jaar moet dit jaarlijks. U krijgt hiervoor automatisch een herinnering per email. Let op dat ook de nieuwe foto’s van een constante, goede kwaliteit moeten zijn!

Eisen aan de foto’s bij de update

Goede foto’s van uw kind zijn ook thuis te maken. In de woonkamer of buiten in de tuin. Let op dat een zeer neutrale, onopvallende achtergrond gebruikt moet worden. Besteed zorg en aandacht aan de foto’s. Leg uw kind vast op de unieke en spontane manier zoals hij of zij is. Zorg voor leuke kleding en een verzorgd kapsel. Voorkom overdreven geposeerde (glamourachtige) foto’s. Let op dat er geen opzichtige sieraden of in het oog springende objecten of logo’s van fotografen op de foto’s te zien zijn.

Omdat zonder aansprekende foto’s uw kind geen kans maakt bij onze producenten, controleren wij de foto’s relatief streng. Na de update krijgt u een bericht of ze zijn goedgekeurd.