De fotoshoot van Xapp KinderCasting.

Mooie foto’s zijn het visitekaartje van uw kind bij onze opdrachtgevers. Maar ook ouders en grootouders genieten van professionele foto’s van hun (klein-)kinderen.

De individuele fotoshoot van Xapp Kindercasting is een uitgelezen kans om tegen een aantrekkelijk tarief digitale foto’s van uw kind (4-18 jaar) te laten maken. Een fotoshoot duurt ongeveer twintig minuten en resulteert in minimaal 50 foto’s. Natuurlijk is het mogelijk om tussentijds om te kleden of te kiezen voor een andere haarstijl. Verder is het mogelijk om aan het einde van de shoot met een broertje of zusje op de foto te gaan.

U kiest zelf waar u de foto’s voor wilt gebruiken: een aanvulling van het profiel op Xapp Kindercasting, een mooie foto aan de wand of misschien heeft u een ander idee.

Xapp kindercasting

Data en locatie Xapp fotoshoot

De eerstvolgende datum wordt bekend gemaakt op de nieuwe website.

Kosten

De kosten bedragen € 75,- voor een fotoshoot van ongeveer twintig minuten U ontvangt binnen enkele werkdagen een link waarmee u minimaal 50 foto’s in een hoge resolutie en zonder storende logo’s kunt downloaden. Tijdens deelname aan de Castingworkshop fotograferen we tegen sterk gereduceerd tarief.

Wilt u met meerdere kinderen tegelijk een fotoshoot boeken of een shoot op een andere dan bovengenoemde data: neem dan even contact op voor de mogelijkheden.

Inschrijfformulier Fotoshoot

Pagina 1 van 4
Kies een optie: Castingworkshop met of zonder fotoshoot of alleen een fotoshoot.

Selecteer een datum en locatie

Kies een datum en locatie
Kies een datum en locatie

Mailadres van een ouder of verzorger

Vlak voor de castingworkshop / fotoshoot zal het betreffende bedrag worden afgeschreven.

De betaling doet u het liefst meteen.

Zie voor meer informatie hierover ons privacybeleid.

Om misverstanden te voorkomen vragen wij u akkoord te gaan met onze voorwaarden en ons privacybeleid te lezen. Neem gerust contact op als u hierover vragen of opmerkingen heeft.